Wat vinden onze klanten?

Nu werk ik als kappersopleidingsinstituut al een jaar met software van Usefulsoftware. Er is een hele hoop mogelijk met deze software, boekhouden wat ik niet graag doe, is appeltje eitje geworden. Er zijn vele mogelijkheden met het kassasysteem, ik leer mijn leerlingen ook met de kassa omgaan. Het is gebruiksvriendelijk en zéér overzichtelijk. Hulp op afstand is ook perfect en behoort gewoon tot de service als je het even niet meer weet.Ik weet nog lang niet alles,
maar dat komt wel, beetje bij beetje ontdek ik steeds meer mogelijkheden met het systeem. 
Klantenkaarten, met kleuren, permanent en voorkeur voor kapster is ook een geweldig item in het systeem. 

Voor de rest, snelle reacties van het team, aantrekkelijk geprijsd, gebruiksvriendelijk, geduldige en bereidwillige medewerkers.

 


 

Na een jaar gedraaid te hebben met een ander programma crashte onze computer. Had al eerder van Espos gehoord en gelezen en ook de mogelijkheden bekeken op de website. Voor dat geld heb je een volwaardig pakket dat aan veel wensen voldoet. Op 24 september 2015 rond 15:00 uur besteld, alsook een nieuwe bonprinter. Binnen een half uur hadden wij de beschikking over het programma met duidelijke uitleg. Andere dag was de bonprinter ook binnen. Gebruik gemaakt van de importfunctie zodat ruim 4.000 artikelen binnen een afzienbare tijd in het systeem zaten. Het voorbereidend werk heeft ons meer werk gekost dan het importeren. Importfunctie is zeer goed doordat men de kolommen zelf in kan delen. De algemene gegevens natuurlijk ingevuld en wij zijn 25 september 2015 gestart met het programma. Het programma overtreft onze verwachtingen. De mogelijkheden zijn legio en het programma is zeer gebruikersvriendelijk en zeer duidelijk. Wij hebben tot op heden maar een enkele keer contact op moeten nemen met de helpdesk, niet voor problemen maar voor een toelichting. Helpdesk is bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam! De backup-mogelijkheid, de hulp-op-afstand zijn onmisbare onderdelen van dit programma. Ook de overzichten zijn legio te en geven een duidelijk beeld. Kortom wij zijn zeer tevreden over Espos en UsefulSoftware en hebben spijt dat wij indertijd bij het opstarten van onze winkel niet gelijk voor dit programma en leverancier hebben gekozen.


 

Na lang zoeken kwamen wij terecht bij de Espos kassa software. We hebben eerst de demo gedownload en er even mee gewerkt. Het eerste wat ons opviel was de gebruikersvriendelijkheid van het programma. Je kunt makkelijk producten toevoegen en het afrekenscherm aanpassen. De software is makkelijk in omgang en ook de prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed.

Nadat de software ontzettend goed beviel zijn wij tot aanschaf overgegaan. We moesten de software met spoed hebben omdat onze oude kassa kapot was gegaan. Even gebeld met ARJ software en direct na het telefoongesprek de factuur ontvangen, daarna de betaling verricht en screenshot gestuurd van de betaling en een uurtje later hadden wij de software al in onze mailbox. Dit noemen wij nou eens een super service!
Al met al wij zijn ontzettend tevreden klanten bij jullie en zullen jullie aanprijzen bij onze zakelijke partners!


 

Vorig jaar, maart 2014, ben ik gestart met een kassapakket van ARJ.


Ik ben hier zeer tevreden over en wel om de volgende punten:

- zeer snelle reacties en oplossingen van het team
- eenvoudig te implementeren programma
- zeer gebruiksvriendelijk programma
- zeer aantrekkelijk geprijsd
- zeer bereidwillige medewerking
- kwalitatief prima producten

Kortom een prima bedrijf om mee samen te werken, die de S van Service op een hoog niveau hebben staan.


 

 

Wij van Kapper Koen uit Alkmaar werken nu 4 jaar met essalon en kunnen niet
anders melden dat dit een prima programma is voor iedere kapsalon, Het is eenvoudig in gebruik en dat is wat in een kapsalon moet draaien het moet snel en makkelijk zijn.
Als er iets veranderd moet worden kun je dat aangeven en word daar ook meteen aan gewerkt. En zo snel mogelijk gerealiseerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden met essalon. En blijven nog lang met
plezier dit systeem in onze salon werken.

 

 

Espos kassa software is een zeer gebruiksvriendelijk software pakket. Eenvoudig in gebruik en helemaal aan te passen
naar eigen wensen ,lukt het aanpassen zelf niet dan krijg je alle hulp van de van de zeer vriendelijk helpdesk. Een mooi softwarepakket wat inzetbaar is voor elk type winkel.

Een top software pakket, voor een mooie prijs.


 

 

Hallo, Wij hebben nu zon 3/4 jaar Deze software in onze POS, point of sales,  het functioneert perfect, eenvoudig te bedienen, voor iedereen begrijpelijk en een hele fijn service. De prijs kwaliteit verhouding is daar om naar mijn idee erg goed!


Wij gebruiken ESGARAGE nu bijna een jaar naar volle tevredenheid.
Alle functies zitten er in je kunt facturen en offertes mailen .
Je kunt uit het programma direct de klant een SMS sturen dat de auto klaar staat. Regelmatig is er een nieuwe update met een goede handleiding. Kortom een zeer goed programma dat zeker kan concurreren met programma’s
van soms duizenden euro’s

 

 

Wij zijn zeer tevreden met het kassa-programma! Voor een zeer redelijk prijs ontvang je een vrij compleet programma waar wij nog nooit (!) problemen mee hebben gehad.


 

Wij hebben een winkel + een webshop De handel bestaat uit huishoudartikels, fietsonderdelen, Ijzerwaren Het kassasysteem gebruiken wij vanaf februarie 2015.In het begin was het even wennen voor ons,want wij waren geen kassa systeem gewend Maar na twee dagen waren er aan gewend Het kassasysteem  werkt heel mooi.De aanschafprijs is goedkoop als je ziet wat je daar allemaal voor krijgt, Dat kost bij andere kassasystemen aanzienlijk meer .Het is een makkelijk systeem.de service is prima.Als je vragen hebt over iets dan word je vlot geholpen.Dit product kan ik iedereen aan bevelen


 

Nazmarkt in Middelburg


Hier bij wil ik mededelen dat ik mijn bedrijf heb beëindigd,daar oom kan ik niet meer gebruik maken van uw geweldige kassa software,het was mij aangename met u samen gewerkt te hebben, als ik uw product maag beoordelen dan is zeker een dikke negen(9) en uw service is ook negen (9). Hartelijke bedankt Usefulsoftware en graag tot nog een keer!

Groeten Nazmarkt in Middelburg

 


 

Sinds December 2014 werken wij  met het kassasoftware programma. Het Werkt uitstekend! eenmaal geïnstalleerd even wennen, maar na een keer heen en weer gebeld te hebben was alles goed ingesteld en werkte alles super. Het programma is precies toegesneden op de behoeftes van mijn bedrijf . Het is makkelijk om mee te werken en er zijn regelmatig updates waarbij er weer nieuwe functies bijkomen.


 

 

 

Beste Usefulsoftware team.Wat een verademing om met Espos kassa systeem te werken.
Laagdrempelig genoeg voor mij om het nodige zelf uit te vinden, maar anders is er een nimmer aflatende hulp.
Mij persoonlijk verbaast het dat dat allemaal kan voor dit prijsvriendelijke pakket.
Zo houden we de kosten in de detailhandel behapbaar. Bedankt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte, vind de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. En het werkt goed. Vind de ondersteuning van jullie team ook zeer goed. Ben altijd zeer goed geholpen geweest.


 

"Wij zijn Kussensenzo.com'' en hebben in Limburg winkels in Weert en Nederweert. Een dik jaar geleden hebben wij een kassasysteem aangeschaft. De hardware hadden we maar kassasoftware vinden was een lastige klus. De prijzen liepen flink uit elkaar. Hoezo? Waarom? Uiteindelijk hebben we de het kassa programma Espos gevonden en hebben deze software geprobeerd, omdat het zo goedkoop was. Zonder veel verwachtingen zijn we het systeem gaan invullen wat eigenlijk al te simpel voor woorden was. Uiteindelijk hebben we de software in de praktijk gebruikt. TOP! Wij hoeven nooit meer iets anders, ik kan me niet voorstellen wat je bij deze software zou missen? Voor ons werkt het perfect en zijn van plan het programma nog lang te gebruiken. Ook voor hen die niet goed zijn met computers is het programmeren kinderspel. Waar wacht je eigenlijk nog op? Kijk naar al die reviews hier, probeer het eens, je zult zien dat je niet meer hoeft over te stappen.


 

 

 

 

 

 

Sinds september 2014 zijn we gestart met dit programma. We zijn verrast door de mogelijkheden die dit programma bied. Het is voor ons een echte uitkomst en vooral de prijs spreek ons ontzettend aan. Ook wanneer we een probleem hebben staan ze ons kosteloos telefonisch te woord. En kunnen ze het niet meteen oplossen dan wordt er door hun gezocht naar een oplossing en komen ze daar zelf op terug. Er is geen betaalnummer of andere betaal contracten voor de service. We voelen ons hier echt klant. Ook kun je suggesties aan geven wat je nog mist in het programma en indien daar draagvlak voor is dan wordt dat in het programma verwerkt. Dus al met al zijn wij super tevreden. Omdat de prijs laag is het erg aantrekkelijk voor de kleinere zelfstandigen, maar gezien de mogelijkheden is het ook zeer geschikt voor grote winkels.

 

 

Wij zijn sinds kort overgestapt naar het kassasoftware van Espos en dat bevalt ons zeer goed makkelijk te bedienen en voorraad beheer is voor een leek makkelijk bij tehouden. Kom je ergens niet uit is er altijd nog een helpdesk die je in duidelijke taal door het systeem heen helpt en waar nodig ook nog kan inloggen op afstand.
 
De prijs van de software is in vergelijking tot andere systemen zeer betaalbaar en doen vaak het zelfde.


 

 

 

 

 

 

 

 


Al jaren werkte ik met de duurdere kassasoftware leveranciers voor fietsen. Maar goed hoeft niet altijd duur te zijn. Dat blijkt wel uit de mogelijkheden van Esgarage. Ik ben erg enthousiast over het gebruiksgemak van het programma en de toch vrij uitgebreide mogelijkheden. Tevens een snelle en behulpzame helpdesk die mijn altijd vakkundig hebben geholpen. Ook als je bonprinter het begeeft zorgt de afdeling verkoop voor een snelle vervanging. Kortom complimenten volop. Nu nog een koppeling met een boekhoudprogramma en dan heb ik een extra dag in de week vrij! (Export naar excel en XML is overigens wel mogelijk)

 

 

Sinds enkele jaren gebruiken wij met volle tevredenheid van de Espos kassasoftware.
Het programma werkt heel gemakkelijk, het gaat bijna vanzelf. Als er een vraag over een instelling of toepassing is kan je altijd bellen. Er wordt direct teruggebeld en het probleem is eigenlijk altijd binnen een paar minuten opgelost.
Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, de updates zijn ook gratis. Zeker een aanrader!

 

 

Wij werken sinds een jaar met het EPOS kassasysteem. Het EPOS systeem gebruiken wij als kassa en voorraadsysteem. Dit naar volle tevredenheid. Het programma is heel gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De klantenservice van EPOS levert een fantastische service. Als wij een probleem hebben, dan bellen ze direct terug, loggen in en lossen het probleem op. Echt een aanrader voor iedereen die met een computerkassa wilt werken.

 

Na lang zoeken en vergelijken heb ik gekozen voor ES facturatie software.
Als sanitair winkel moet je met veel dingen rekening houden en ES heeft eigenlijk alles.
Maar qua prijs vind ik het eigenlijk belachelijk, zo veel voor zo weinig, ik geloofde het eerst niet. Ik zal het ook iedereen aanraden omdat het programma overzichtelijk is en gebruiksvriendelijk. De facturatie software heb ik nu een half jaar in gebruik en ik heb er geen spijt van. Iedereen die dit leest en overweegt het aan te schaffen, ik zeg doen!

 

Wij gebruiken sinds een 3 tal jaar Espos. De keuze voor Espos was niet eenvoudig gezien het enorm aantal aan aangeboden kassa –facturatie programma’s. Maar hun eenvoud en zeer goede aanpak maakt niet enkel van het programma een zeer sterk en waardige systeem ook de inzet en service die jullie leveren is hoogstaand. Wij gebruiken dit systeem op een externe Nas en communiceren met 4 aparte pc waarop dagelijks word gewerkt, zowel in de winkel als de facturatie-boekhouding, de verkoopafdeling als de planning en technische tekenafdeling. Het werkt uitermate goed en dit tegen zeer lage kostprijs. Prachtig werk Arjan en collega’s.

 

Zeer aan te bevelen!

 

 

We werken nu al een paar maanden met ESPOS kassa software en zijn zeer tevreden over het bedieningsgemak en de mogelijkheden.

Het programma is zeer veelzijdig en naar eigen persoonlijke wensen in te richten. We zochten een programma waar we onder andere zelf snelafrekenknoppen konden aanmaken en artikelbestanden konden importeren vanuit Exel. Hebben veel demo’s uitgeprobeerd en kwamen bij Espos alles tegen wat we nodig hadden. Het verkoopscherm is overzichtelijk zonder onnodige fratsen. Onze medewerkster had het binnen een half uurtje al onder de knie. Het programma werkt “Offline” en dus niet afhankelijk van de internetsnelheid. Tevens kan bij internetstoring je kassa gewoon blijven rinkelen. Op eventuele problemen wordt snel gereageerd en met “hulp op afstand” ben je zo weer op weg. Heb ESPOS ook bij andere collega’s onder de aandacht gebracht en ook zij zijn er zeer enthousiast over.

Prijs / kwaliteit verhouding is zondermeer goed te noemen.

 

Wij gebruiken de Facturatie ES Software nu bijna langer twee jaar en ik ben zeer tevreden met dit product. De service na verkoop is SUPER GOED, problemen worden door ES team professioneel aangepakt ze laten u zeker niet in de kou. Je mag gerust zijn dat er telefonisch of met hulp op afstand jou problemen op een professioneel manier worden aangepakt en opgelost ook als het uren duurt. We zullen heel zeker verder werken met ES Facturatie Software.

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij werken nu al 3 maanden met ESGARAGE. Het is eenvoudig,overzichtelijk, betaalbaar maar vooral je krijgt echt waar voor je geld. Kortom een echte aanrader!

 

De ESPOS kassa software werkt heel goed en de prijs kwaliteit verhouding is goed.

 

Uw produkt "EsSalon" is een uistekende software. Het zelfs zo gebruikersvriendelijk dat we totaal geen tijd hebben hoeven steken in het leren kennen van het programma, dat gaat vanzelf. Ook is alles mogelijk wat een bedrijf nodig heeft. Alle functionaliteiten zijn geïntegreerd in het programma. Ik kan maar 1 ding zeggen, dit is kwaliteit ten top voor een lage prijs.  


Wij zijn tevreden van de ESPOS kassa software. Deze draait bij ons zonder problemen. Wij zijn ook tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

 

 

 

Doet waarvoor ik hem heb aangeschaft en is volgems mij handig en duidelijk in gebruik en geeft mij en de boekhouding een duidelijk beeld. Wanneer ik vragen heb word ik altijd direct teruggebeld en geholpen. Ben inmiddels geruime tijd hiermee bezig en heb tot nu toe geen obstakels gehad. Wanneer je zelf enig moeite neemt om te leren werkt dit systeem voor je zonder de enorme kosten die andere software aanbieders vragen. 

Een van de redenen dat ik graag met  ESPOS werk zijn de overzichtelijke kosten en betaalbaarheid. Wat je hier bespaart staat in geen verhouding tot wat ik voorheen betaalde voor allerlei software functies die ik nooit gebruik of achterhaald zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kassa software systeem vinden wij super , alle functionaliteiten die nodig zijn zijn aanwezig. Voor ons bedrijf een hele verbetering met het vorige systeem. Een overzichtelijk en erg gebruikersvriendelijk systeem, eenvoudig in te richten naar eigen gebruik. Het wijst zich vanzelf  met alle toetsen. Mooie overzichten en direct inzicht in alle gegevens, klanten zijn eenvoudig toe te voegen , artikelen ook, kassa indeling heel mooi zelf in te delen. Mocht je er niet komen is er altijd heel snel telefonische hulp, kortom wij zijn zeer tevreden. Voor deze prijs is het een heel goed systeem, in de markt heb ik dit niet eerder gezien voor deze prijs. Wij hebben ook gekeken naar andere systemen voor MKB maar die zijn vele malen duurder. Kwaliteit is prima.

 

 

 

 

Wij zijn uitermate tevreden met ES Grarage software. Het is een flexibel en gemakkelijk te bewerken systeem. De facturen slaan we automatisch op in the cloud, zodat we ze overal kunnen raadplegen. Door back-up’s te maken op een USB stick kan ik de software zowel thuis als op de zaak gebruiken.  Om de software via de cloud te laten draaien vinden we nog te riskant. Misschien een idee voor het ESPOS team. Wellicht wordt hier al aan gewerkt. Kortom prima software tegen alleszins acceptabele prijs.

 

 


 

 

Wij gebruiken ook deze kassa software Goeispul. goeie service. aanrader ook voor detailhandel!

 

- We vinden het ESPOS kassasysteem een zeer goed systeem. Erg gebruiksvriendelijk en een hele goede support waar je met alle vragen terecht kan. Verder heeft de software veel bruikbare opties voor het onderhouden van je klanten. Kortom een zeer goed systeem.
Wat vind u van onze prijs/kwaliteit verhouding?
- Zo’n uitgebreid systeem, met een super support is voor deze prijs echt enorm goed. Dus prijs kwaliteitsverhouding is wat ons betreft een 10.

 

Sinds maart 2014 werkend met het software programma. Werkt uitstekend! eenmaal geïnstalleerd even wennen, maar na een keer heen en weer gemaild te hebben werkte alles super. Dus ook met vragen via de mail en snel beantwoord. Super! Prijs/kwaliteit is super!

 

 

 

Ik ben net begonnen met de installatie van het programma, dankzij de online helpdesk gaat dit super vlot! Ondertussen heb ik het programma ook een persoonlijk touch gegeven door enkel kleuren en de achtergrond te wijzigen. Zoek je een degelijk programma met een zeer goede ondersteuning, twijfel niet en kies voor Espos. Voor de prijs moet je het alvast niet laten.

 

 

Wij gebruiken de Facturatie ES Software nu bijna langer een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service na verkoop is SUPER GOED, problemen worden door ES team professioneel aangepakt ze laten u zeker niet in de kou.
Je mag gerust zijn dat er telefonisch of met hulp op afstand jou problemen op een professioneel manier worden aangepakt en opgelost. We zullen heel zeker verder werken met ES Facturatie Software.


Well done ES TEAM!

 

 

De prijs/kwaliteitverhouding van jullie programma ESPOS is super. Als ik iets wil weten krijg ik altijd snel een terugkoppeling van jullie.Ook vind ik dat jullie altijd met de klant meedenken over verbeteringen of aanvullingen in het programma. Kortom ga zo door.

Met vriendelijke groet,
Daisy Linders.


 

VOC jeugdvoetbalcommissie.

 

Na proefversies van diverse concurrerende producten kwamen we bij ESPOS terecht.
Bijna op alle punten wint ESPOS het van de concurrentie: eenvoudig in gebruik, bijna geen inwerktijd, geen beperkingen en lage jaarlijkse kosten.
En toen we een keer een probleem hadden werd dit direct en vakkundig opgelost.

Kortom, we zijn erg tevreden met ESPOS."

Jan Hooft
VOC jeugdvoetbalcommissie.

Essalon een erg  overzichtelijk en gebruiksvriendelijk salon programma, dit programma mag niet ontbreken in de salon, we plannen makkelijk afspraken in en alles is overzichtelijk. Met 1 druk op de knop zie je de omzet, en btw gegevens kortom een fijn en makkelijk programma waar wij graag mee werken.

 

Ons bedrijf (een seizoen winkel op een tuincomplex) gebruikt de Epos-software al gedurende 2 jaar en wij zijn er zeer tevreden over, niet alleen het werken met het kassa programma maar ook de feedback en service van het software bedrijf.

Met vr gr. Henk Mellema
Toko-Amstelglorie.

 

Ik gebruik het programma nu 1 jaar in mijn kapsalon en ik ben zeer tevreden.
De ondersteuning en de updates zijn prima in orde, ook de btw verhoging is zonder enig probleem verlopen. Door de gunstige prijs is het voor mij als kleine onderneming een zeer aantrekkelijk en gemakkelijk programma. Ga zo door!

 

Ik werk sinds begin dit jaar met ES garage en het is een wereld programma !! Een hele verademing qua klantenbestand, factureren, administratie, voertuigen en artikelen.Ook makkelijk te koppelen aan een streepjescode scanner en printer. Service is ook uitmuntend, en dat alles voor een bedrag van een paar arbeidsuren per jaar !!

Heb er al meerdere op geattendeerd die er nu ook lyrisch over zijn!!


 

 

 

 

Wij zijn uiterst tevreden over het systeem en de service!

 Wij Smulders car expert werken met ESGARAGE vanaf 2009 , wij zijn zeer te spreken over de begeleiding en het gemakt van het es garage sofware progamma. wij zullen een blijvende klant blijven als deze mensen zo blijven werken en met ons blijven meedenken.

 

Het programma ESSALON , is een praktisch programma dat doet wat het moet doen zonder al teveel poespas.

Als ik een keer ergens zelf niet uitkom kan ik snel en makkelijk contact opnemen en wordt alles snel mee opgelost.

 


Wij gebruiken de garagesoftware nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service is ronduit goed, problemen zijn snel opgelost.Regelmatig komen er gratis nieuwe updates en die zijn ook erg gemakkelijk door te voeren. Dus al met al een gunstig geprijsd software pakket voor ons bedrijf!


Als kapster werk ik bovenal het liefst creatief met mijn handen. Maar wil
ook graag weten waar ik in mijn salon mee bezig ben als het op de cijfers aan komt.
ESSALON is een programma makkelijk in gebruik, en je krijgt een duidelijk
overzicht van je klanten, omzet, voorraden enz.
Toen ik met zwangerschapsverlof ging heb ik met 1 knop via mailing mijn
klanten op de hoogte kunnen houden.
Er word geluisterd naar ideeen van de klanten en steeds gekeken naar nieuwe
verbeteringen om het steeds makkelijker te maken.
Ook de prijs is interessant voor de kleinere salon, om zo toch professioneel
over te komen naar je klant.
Bedankt voor jullie hulp wanneer nodig, Ga zo door!!


Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.

 

 

 

 

 

Ik werk nu 3 jaar met ESSALON software en ben daar zeer tevreden over.
Ik heb alle informatie die ik nodig heb in 1 seconde.
Het is zeer duidelijk en wanneer het even niet werkt, of ik kom er niet uit dan is de help desk zeer alert en lost het probleem direct op.
Ik heb in het verleden met een ander software house gewerkt,dit koste erg veel geld, de updates,  verplicht, waren ook zeer kostbaar en de service was ronduit slecht.
Dus ja ik ben zeer tevreden over over ESSALON

 

Fijn en zeer gebruiksvriendelijk progamma waar iedereen mee kunt werken. En goede ondersteuning bij problemen.

 

Ik gebruik met mijn kapsalon al 5 jaar het programma ESSALON en dat bevalt me super goed. Het is een mooi en makkelijk programma.

 

Al geruime tijd waren wij op zoek naar werkplaats facturatie systeem wat gebruiksvriendelijk werkt, overzichtelijk is en facturatie historie heeft. Alle systemen welke aangeboden werden waren gekoppeld aan een maandabonnement van honderden euro's op jaarbasis. Dit paste ons als middengroot garagebedrijf niet. Na het nodige zoekwerk stuitte wij op het programma ESGARAGE. Voor ons het alles omvattende programma.
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, makkelijk in de omgang en voor deze tijden zeer belangrijk, het is goedkoop. Goede back-up en online ondersteuning bij probleem gevallen.


 

ESSALON is een handig programma waar wij ons veel tijd mee besparen. Niet duur, makkelijk programma, goede feedback.

 

 

 

 

 

We gebruiken ESGARAGE gedurende 3,5 jaar naar alle tevredenheid.Het werkt voor ons bedrijf heel prettig. Uitgebreid genoeg en betaalbaar. Ook is de hulp op afstand prima!

Regelmatig een Up-date voor verbeteringen en meer nieuwe zaken die het alleen nog makkelijker maken. Dus kort gezegd, zeer tevreden!


 

Wij werken nu ruim een jaar met het programma Essalon. Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem voor een zeer betaalbare prijs. Je kan zelf bepaalde instellingen veranderen om het wat persoonlijker en makkelijker in het gebruik te maken. Als je ergens hulp bij nodig hebt kan
je gewoon bellen en contact leggen via de pc zodat ze precies met je mee kunnen kijken. Zo begrijpen ze precies wat je bedoeld en is het probleem snel verholpen.

 

Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen fietsenzaak op de westerkade. Ik was op zoek naar een goed en betaalbaar kassa programma.Via een goede vriend ben ik bij ESGARAGE gekomen , en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden

 

 Wij zijn erg blij met ESSALON software het geeft een duidelijk overzicht over betalingen,behandelingen ,klant informatie enz je kan het zo gek niet bedenken of het staat er in en dit voor een mooie prijs
Wat ook erg prettig is dat we gemakkelijk contact kunnen opnemen met de hulp desk  als we ergens niet uit komen.


Garage software es werkt super
zeer gemakkelijk,overzichtelijk in gebruik, iedereen kan hier mee omgaan geen moeilijke cursussen nodig zoals bij andere software programma's en kom je er zelf niet uit dan hoef je maar te bellen en ze helpen je gelijk ook kunnen ze na inloggen  met je meekijken om je verder te helpen En wat ook belangrijk is, voor een leuk bedrag toch een compleet sijsteem.

Wij werk er nu 2 jaar mee en zijn zeer tevreden heb zelf al mijn
onderdelen er ingezet inkoop en verkoop prijzen er bij
zeker voor de jaar balans is het gemakkelijk je kopieert al je artikelen
naar Excel en selecteer je inkoop zo heb je gelijk je voorraad balans
hoef je alleen maar je voorraad te tellen en kan het zo naar je
accountant

zo heb ik ook verschillende groepen aangemaakt voor materialen,
onderdelen en arbeidsloon zo kan ik gelijk in een oogopslag zien bij
omzet wat ik bv met mijn olie, apk, accu's, wissers en arbeidsloon per
monteur  aan omzet gerealiseerd heb

ook werkt de offerte instelling zeer gemakkelijk zo kun je een offerte
maken voor een klant
deze kun je weer naar boven halen als de offerte uitgevoerd mag worden,
en is gemakkelijk door een klik om te zetten naar een factuur dit
scheelt veel werk.

Zo kun je ook gemakkelijk met een sms vanuit je klanten bestand de klant
een sms sturen dat de auto weer klaar staat dit scheelt ook veel tijd,
bellen kost al gauw minimaal 3 minuten
en de klanten zijn hier zeer positief over
nu worden ze niet lastig gevallen op hun werk,
een sms kunnen ze altijd bekijken wanneer ze tijd hebben.

 


 

Ik gebruik nu 3 jaar esgarage naar tevredenheid en kan het aan iedereen aanbevelen En de service van dit bedrijf is zeergoed Als er iets is of dat ik hulp nodig heb 1 e-mail is voldoende en wordt gebeld en het wordt opgelost Blijf het zeker in de toekomst gebruiken!


Ik ben zeer tevreden over het salon-programma essalon. Zeer gebruiksvriendelijk en zeer goede ondersteuning en super snelle help-desk. Zeer makkelijke kassa-software, veel mogelijkheden.Prima service en uitstekende kwaliteit !

 

 

 

 

 

uw programma is ontzettend fijn om mee te werken en als we met een vraag zitten krijgen krijgen we daar snel antwoord op.ga zo door !

 

Het programma ESSALON voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen. Zeer gebruiksvriendelijk en snel te bedienen. Ook de ondersteuning vanuit het bedrijf is buitengewoon goed. Kortom, wij zijn sinds de start van onze kapsalon (november 2010) zijn zeer te spreken over het programma en de helpdesk!!

 

Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.

 

To Essalon Team
We are very happy with our Essalon, we use the program for our hair salon as well our web-shop,  we have use other systems in the past but we find Essalon is user friendly. The Essalon team is also helpful, friendly and prompt.
we recommend Essalon definitely! Keep up the good work

 

Sinds aantal jaren maken wij als Autobedrijf  gebruik van ESGARAGE (Easy Garage). De naam zegt het al! Dit programma is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Met name het knopje OMZET. je kan gelijk kijken hoe je er voor staat per dag, maand, kwartaal of jaar. Het klantenbestand direct inzien en gelijk contact opnemen per telefoon via mail of per SMS. Tevens kunnen wij met dit systeem de APK-keuring van onze klanten in de gaten houden door middel van een melding bij het opstarten van dit systeem in de ochtend zodat wij gelijk hierop kunnen reageren (via mail , telefoon of SMS)en onze klanten hierop attenderen/informeren .

 

De Crew is ook heel erg hulpzaam, als ik met een probleem zit! stuur ik een mail en binnen een mum van tijd zitten ze al op je scherm mee te kijken van afstand echt GEWELDIG!!!  Geen mannetje die wordt gestuurd met gigantische voorrijkosten en hoge arbeidslonen.

 

Echt een aanrader voor elke onderneming…

 

Essalon is een duidelijke gebruiksvriendelijke salon software die hetzelfde bied als de duren salonsoftware's maar voor een betaalbare prijs.

 

 

 

 

 

Voor ons Autobedrijf vinden wij ESgarage heel goed werken.Het is gebruiksvriendelijk, je kunt apparte werkplaatsfacturen en verkoopfacturen maken. onderdelen aanmaken en opzoeken gaat heel gemakkelijk. Hetzelfde voor het aanmaken en opzoeken van klanten.
Dit is het enige programma voor de autobranche waar je alles mee kan en toch betaalbaar is. De feedback is ook goed, er word snel op e-mail vragen gereageerd, zodat je snel verder kan. Wij zijn heel tevreden.

 

 

 

 

 

 

Wij gebruiken uw programma nog maar net, en het is wel even wennen om alles
in te vullen zonder fouten. Helaas mis ik wel een gebruiksaanwijzing die stap voor stap met jou door de instellingen heen loopt.
Maar verder, ziet het er goed uit, en krijg je een overzichtelijke uitdraai.
En natuurlijk niet te vergeten....betaalbaar voor elke (beginnende) ondernemer

 

 

 

 

 

 

De bevindingen naar het programma EsGarage zijn zeer goed.Ben zeer tevreden ondanks dat het nog steeds in ontwikkeling is. En zou erg blij zijn als er een koppeling met een grossiersysteem

Toegevoegd zou worden t.b.v. onderdelen en prijzen. Wat de support betreft ben ik ook zeer tevreden contacten zijn vlot en Als het nodig is wordt er op afstand snelle hulp verleend.

 

Wij werken nu 3 jaar met Es Salon, We hebben geruime tijd gezocht naar een betaalbare oplosing voor onze salon, na het downloaden van het proefprogramma waren we gelijk verkocht.
Nieuw personeel kan binnen enkele minuten al omgaan met dit programma, zo eenvoudig is het. Ook het wijzigen van div. instelling is een peuleschil.
Support is goed, mails worden altijd zeer snel beantwoord.
Ook komen er geregeld gratis updates.
Ga zo door!

 

Sinds 2010 gebruiken wij de espos software voor onze fietsenwinkel, wat voor
ons de doorslag geeft zijn de ruime mogelijkheden voor de beperkte prijs.
Zo gebruiken wij sinds kort de garage versie, waarin we dan de nieuw verkochte fietsen (zoals je normaal met auto's zou doen) inboeken met een
apk datum na 3 maanden, hierdoor krijgen wij een melding als de klant op
1ste gratis controle dient te komen.
Wij kunnen afhankelijk van de klantengegevens, dan direct vanuit esgarage
een mail, sms of brief verzenden naar de klant. Na deze initiële apk, zetten
we de apk datum na 1 jaar, zo behouden we contact met de klant. Ook laat het
ons toe om voor bepaalde klanten, de apk datum bv. In de winter te plannen,
zodat niet iedereen tijdens het drukke voorjaar komt.

Verder is het overzicht van de omzet belangrijk voor ons, we houden dit
graag zeer overzichtelijk. Zo zijn we nu ook bezig om verschillende soorten
fietsen en onderdelen te creëren, zodat we weten waar we nog kunnen
bijsturen als winkel.

Wat voor ons ook heel belangrijk is, is dat als we een vraag sturen via
mail, we bijna altijd binnen de 24 uur een afdoende antwoord hebben. Dikke
pluim voor de backoffice.

Al deze zaken maken esgarage voor ons een beter product dan een standaard
programma voor de fietsenbranche, waarin wel alle inkomende leveringen van
de leveranciers automatisch ingeboekt worden.

Ook de eenvoudige layout is voor ons een pluspunt, daardoor hoef je zelfs
niet dagelijks met het programma te werken om aan de kassa te staan.
Als ook is de agenda functie simpel te gebruiken.

 

 

 

Sinds kort gebruik ik het programma esSalon, en ik ben zeer tevrede over het programma en over de goede en snelle hulp die ik krijg van jullie als er vragen zijn .

 

 


 

Super en betaalbaar progamma
Een aanrader voor elke eenmanszaak

 

 

 

Wij zijn zeer tevreden over ESSALON. Het is gebruiksvriendelijke en overzichtelijke software tegen een hele scherpe prijs. Het helpt ons bij een efficiënte bedrijfsvoering.

 


 

 

Wij werken sinds eind 2009 met ESGARAGE en zijn enthousiast over de mogelijkheden van dit programma.

Het is verstandig om een korte introductie (cursus) te volgen, bij voorkeur vlak voordat je zelf met het programma aan de slag gaat.

Verder is het weken met het programma eenvoudig en overzichtelijk.

Ook heb je alle mogelijkheden om facturen en brieven naar eigen inzicht te ontwerpen.

Bijzonder tevreden zijn we over de ondersteuning; als we vragen hebben worden ze vlot en duidelijk beantwoord.

 

Ik gebruik EsSalon in mijn schoonheidssalon. Het is een heel betaalbaar en goed werkend programma. Gemakkelijk zelf aan te passen, en

naar eigen wensen in te delen. Ik ben zeer tevreden!

 

 

 

 

Een fijne partner om mee samen te werken . Gebruiken het programma nu reeds 3 jaar en zijn heel tevreden.
Voor de kleine bijdrage per jaar is het voor ons een overzichtelijk en helder programma. Steeds weer komen er functionaliteiten bij en wordt e.e.a. geoptimaliseerd.
Het verzenden van de facturen per E-mail is voor ons een waardevolle toevoeging. Zelfs op individuele vragen wordt waar mogelijk voorzien in een oplossing.

 

Nail and Hair Purmerend

 

Wij gebruiken ongeveer 4 jaar het factuurprogramma van ARJ software.
Het is een gebruiksvriendelijk programma met veel mogelijkheden en voor een voordelige prijs.
Op dit moment gebruiken wij het voor facturen, de agenda, voorraadbeheer en dagafsluiting.De mensen achter dit programma hebben het programma voor ons zo aangepast, dat wij voor zowel de Groothandel als de detailhandel en salon alle mogelijkheden kunnen gebruiken.
Wij geven ook opleidingen op het gebied van Uiterlijke Verzorging en dat is ook goed in te passen in het systeem

 

 

 

Toen wij met onze autogarage begonnen zijn we op zoek gegaan naar een goede, makkelijk te gebruiken en betaalbare software waarmee we facturen konden maken. Na lang zoeken en vergelijken hebben we gekozen voor EsGarage. We gebruiken de software nu ongeveer 3 maanden en zijn tot dusver zeer tevreden. Het voldoet aan onze wensen met een zeer gunstige prijs. Het allerbeste vinden wij de ondersteuning die we hebben gekregen van ARJ-Software. We kunnen EsGarage aan iedere garagehouder aanbevelen.

 

 

Wij gebruiken ESSALON al jaren naar volle tevredenheid.
De prijs-kwaliteit verhouding is goed. En wat ook zeer belangrijk is, de support die door dit bedrijf wordt gegeven is geweldig! Kortom een echte aanrader.

 


 

 

Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.

 

 

 

Ook wij bij auto Valente zijn zeer tevreden over het factureringsprogramma Es Garage
Wij gebruiken het nu ruimschoots anderhalf jaar naar volle tevredenheid.
Het is een zeer gebruiksvriendelijk programma waar iedereen mee om kan gaan. Je hoeft er geen speciale scholing voor te hebben, het wijst zichzelf. Ook het veranderen van het btw percentage was super geregeld met bijbehorende goede uitleg.

Ook de prijskwaliteit verhouding is zeer gunstig. Waarom een duur programma gebruiken als het ook op deze manier kan. Word je kostprijs naar de klant ook beter van en dit versterkt dan natuurlijk weer je concurrentiepositie tov collega bedrijven.

Usefulsoftware.. Bedankt voor de goede zorgen.

 

 

Ik gebruik nu 1 jaar ESGARAGE software. 

Ik heb met meerdere soorten software voor facturatie gewerkt maar vind ESGARAGE.

toch wel 1 van de makkelijkste en de goedkoopste software die er is. 

Je betaald 1 vast bedrag per jaar zonder extra abonnementen en daar krijg je ook nog gratis updates bij. Het is een goed werkend en begrijpbare facturatie programma waar iedereen mee overweg kan.

 

 

 

Tja,,,,,,

En dan (najaar 2009)  ga ik opzoek naar een nieuwe wijze om de winkel te automatiseren.
Na veel zoeken vind ik dan ESgarage.
Eerst samen met enkele concurrenten van Esgarage de demo gedownload en geinstalleerd.
Weken lang deze programma's naast elkaar getest in de avonduren.
Na enig overleg over voor mij handige aanpassingen, die ook worden uitgevoerd, het programma geinstalleerd in onze winkel.
Na verloop van tijd zijn 5 collega's van mij ook gestart met ESpos (het oude ESgarage).
Sinds een halfjaar werk ik in onze beide  winkels met ESpos.
Helaas is er geen filiaal optie zodat beide winkels autonoom van elkaar draaien.
Dit heb ik opgelost door met dropbox te werken zodat ik thuis bij de boekhouding beide winkels naast elkaar kan zetten.
Verder staat er achter het geheel een boekhoudprogramma, maar dat werkt voor mij nog niet naar behoren, hier word aan gewerkt dus afwachten.

Mijn beoordeling van ESpos:
Backup via dropbox een 10.
Functionaliteit een 9
Eenvoud een 9
Ondersteuning een 8
Look & Feel een 9
Opnemen van "mijn eigen" ideeen een 7
En bijna bomproof (programma crasht bijna niet) een 7.5
Prijsstelling een 9.5

Boekhoudprogramma een 5
Makkelijk onder de knie te krijgen een 8

Kortom overall een dikke voldoende, zeker aan te bevelen om je winkel(s) te automatiseren.

Albert Postma, Cycle-Shop Groningen.

 

 

 

Esgarage is voor ons een prima software programma. Het is eenvoudig en makkelijk aan te passen naar je eigen behoeftes. Echt een aanrader en zeer betaalbaar!

 

 

 

 

ik gebruik ESSALON nu al meer dan 1 jaar en heb maar één keer problemen gehad.  Dankzij de snelle hulp van de klanten dienst was mijn probleem binnen een paar uren opgelost en kon mijn salon weer terug op volle toeren draaien.  De mogelijkheiden van deze programma zijn perfect gebruikelijk in de kappers wereld, het boekhouding en overzichten zijn wonderbaarlijk.  Gebruik vriendelijk, overzichtelijk, goed afgewerkt, betaalbaar en vooral betrouwbaar.  Ik weet zeker dat ik de eerste jaren niet ga veranderen van programma! 

 

 

 

 

Onze bevindingen over Es garage software.
Normaal geven wij nooit bevinden voor of over iets maar voor dit software pakket maak ik graag een uitzondering.
Ik wil het programma graag met 3 korte woorden omschrijven namelijk : Het is af.
Vroeger werkten we met een  onhandig software pakket het maken van facturen duurde uren een klant selectie maken voor mailingen duurde uren , verkoop facturen maken idem….
Nu met enkele klikken en de factuur komt uit de printer .
Wat ik het meest ongelofelijk vond was wel de prijs ik heb hier meerdere offertes gekregen van ander firma’s allemaal met een startsoftware pakket van ongeveer 3000€ en een maandelijkse bijdrage tussen de 100 en 200€ zonder sms module dan .En nu kost mij een volledig pakket dat af is , gebruiksvriendelijk is  maar 60€ op jaar basis. En wij Belgen staan dan sceptisch ten op zicht van de Nederlanders.

Het meest positieve  was dan ook ik had een Exel file met meer dan 10000 referenties van onze grossier met de verkoop prijzen  van hun onderdelen. Ik belde met de mensen van arj  (es garage software) om 20uur s ’avonds en een uur later zaten deze artikelen in mijn programma.

Tevens heb ik  een kost dat ik uitspaar aan herinneringen en advocaat kosten,… Dankzij de sms module . Als de wagen klaar  is  maak   we de factuur en sturen een bericht via ja het programma  naar de klant met de melding  de wagen klaar is en het factuur bedrag  zoveel is . De klant kan bekomen van zijn factuur, minder discussies aan de balie en factuur wordt betaald.

Ik heb miss. 2 kleine puntjes maar verwacht dat men hier in de toekomst zal aan werken , namelijk de integratie van de Belgische postcodes en eventueel een samen werking met carpass in België , want wij moeten aan deze organisatie de km stand van iedere wagen die binnen geweest is in de werkplaats doorgeven.
Maar eigenlijk hebben we niets dan lof

 

 

 

Sinds 4 jaar werk ik in mijn autobedrijf met ES Garage. Het bevalt me uitstekend, niet in de minste plaats vanwege de prima hulp die ik via email of telefoon krijg als ik iets niet snap of een probleem heb. Het programma is precies toegesneden op de behoeftes van mijn kleine autobedrijf. Het is makkelijk om mee te werken en er zijn regelmatig updates waarbij er weer nieuwe functies bijkomen. De prijs die ik per jaar betaal is alleszins redelijk.

 

 

Wij werken nu een kleine 2 jaar met deze software in onze kapsalon, nog
nooit problemen gehad.
Het programma werkt erg goed, en is erg voordelig, zeker in vergelijking met
de programma's voor de kappersbranche. Afspraken plannen, klant info, producten inscannen, zeer overzichtelijk en snel te leren.

Als we een cijfer moeten geven gezien prijs/kwaliteit dan verdient dit
programma wat ons betreft een dikke 10!
Wij kunnen u dit van harte aanbevelen.

 

Ook een reactie plaatsen op onze website? Via contact kunt u ons uw reactie sturen.